vrijdag 19 april 2024

In stijl op en naast de motor

Dit jaar viert Harley-Davidson het honderdjarige bestaan van hun eigen officiële kledinglijn. De nieuwe zomercollectie wordt gekenmerkt door innovatie en kwaliteit. Het bestaat uit veilige vrijetijdskleding met designs geïnspireerd op het roemruchte verleden van Harley-Davidson.

De combinatie van functionaliteit en stijl zijn kenmerken die centraal staan bij de zomercollectie voor mannen. De kleding is afgestemd op het warmere klimaat van dit seizoen. Het geperforeerde, luchtdoorlatende leer zorgt voor een goede ventilatie. Harley-Davidson maakt in de zomercollectie gebruik van de allernieuwste stoffen en op retrotrends geïnspireerde ontwerpen.

De nieuwe zomercollectie ligt vanaf nu bij de Harley-Davidson dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen