In stijl op en naast de motor

Dit jaar viert Harley-Davidson het honderdjarige bestaan van hun eigen officiële kledinglijn. De nieuwe zomercollectie wordt gekenmerkt door innovatie en kwaliteit. Het bestaat uit veilige vrijetijdskleding met designs geïnspireerd op het roemruchte verleden van Harley-Davidson.

De combinatie van functionaliteit en stijl zijn kenmerken die centraal staan bij de zomercollectie voor mannen. De kleding is afgestemd op het warmere klimaat van dit seizoen. Het geperforeerde, luchtdoorlatende leer zorgt voor een goede ventilatie. Harley-Davidson maakt in de zomercollectie gebruik van de allernieuwste stoffen en op retrotrends geïnspireerde ontwerpen.

De nieuwe zomercollectie ligt vanaf nu bij de Harley-Davidson dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.