donderdag 25 april 2024

Gratis naar de Bikers’ Classics?

Is de Dutch TT niet je ding of grijp je net naast de bovenstaande kaarten, dan kun je hetzelfde weekend nog naar Francorchamps voor de Bikers’ Classics. Of wil je daags na de TT nog een dag naar Francorchamps? De organisatie daarvan biedt tien maal twee kaarten aan voor tien gelukkige lezers

Tijdens de tiende verjaardag van het evenement krijgt een fantastische selectie van 'naked' Superbikes en vroege World Superbike-machines een prominente plek in het drukke schema. Er blijft op de inspirerende locatie in de Belgische Ardennen echter ook nog volop ruimte voor Grand Prix-motoren uit de jaren ‘70 en ‘80. Snel invullen dat formulier is onze tip!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen