Gratis naar de Bikers’ Classics?

Is de Dutch TT niet je ding of grijp je net naast de bovenstaande kaarten, dan kun je hetzelfde weekend nog naar Francorchamps voor de Bikers’ Classics. Of wil je daags na de TT nog een dag naar Francorchamps? De organisatie daarvan biedt tien maal twee kaarten aan voor tien gelukkige lezers

Tijdens de tiende verjaardag van het evenement krijgt een fantastische selectie van 'naked' Superbikes en vroege World Superbike-machines een prominente plek in het drukke schema. Er blijft op de inspirerende locatie in de Belgische Ardennen echter ook nog volop ruimte voor Grand Prix-motoren uit de jaren ‘70 en ‘80. Snel invullen dat formulier is onze tip!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.