Indiaan vol luxe

Nieuw, nieuw… Eigenlijk is de Roadmaster natuurlijk een doorontwikkeling, een luxe aangeklede Chieftain. Met een nog ruimere zitpositie, een elektrisch verstelbaar windscherm, een topkoffer met daardoor 143 liter aan totale bagageruimte, extra kuipwerk voor je benen en een luxe gestikt lederen zadel met daarin verwarming is de Roadmaster wat je noemt een lange-afstandsreiziger. Natuurlijk hangt er een echt Chief-blok in het frame, een dikke V-twin met 1720cc aan cilinderinhoud. 

De oudere lezers zullen de naam herkennen, want het vroegere Indian maakte tussen 1947 en 1953 ook al een Roadmaster. Dit nieuwe model zal eind 2014 in Nederland arriveren. Wil je ‘m erg graag eerder zien, dan is het zaak om 2 september naar Oostenrijk te reizen: daar maakt -ie aan de Faakersee in Oostenrijk z’n Europese debuut tijdens de European Bike Week.

De prijs? Die is ons nog onbekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?