donderdag 28 maart 2024

Indiaan vol luxe

Nieuw, nieuw… Eigenlijk is de Roadmaster natuurlijk een doorontwikkeling, een luxe aangeklede Chieftain. Met een nog ruimere zitpositie, een elektrisch verstelbaar windscherm, een topkoffer met daardoor 143 liter aan totale bagageruimte, extra kuipwerk voor je benen en een luxe gestikt lederen zadel met daarin verwarming is de Roadmaster wat je noemt een lange-afstandsreiziger. Natuurlijk hangt er een echt Chief-blok in het frame, een dikke V-twin met 1720cc aan cilinderinhoud. 

De oudere lezers zullen de naam herkennen, want het vroegere Indian maakte tussen 1947 en 1953 ook al een Roadmaster. Dit nieuwe model zal eind 2014 in Nederland arriveren. Wil je ‘m erg graag eerder zien, dan is het zaak om 2 september naar Oostenrijk te reizen: daar maakt -ie aan de Faakersee in Oostenrijk z’n Europese debuut tijdens de European Bike Week.

De prijs? Die is ons nog onbekend.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen