Zwarte Cross 2014: 185.276 bezoekers – Wederom een bezoekersrecord!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Dit weekend bezochten 185.276 mensen de 18de editie van de Zwarte Cross in het Achterhoekse Lichtenvoorde. In 2013 waren dit er 162.795; dit betekent opnieuw een bezoekersrecord! Ook dit jaar blijkt de unieke formule van muziek, motorsport, theater, stunts en ander spektakel een succes. Zowel de zaterdag als de zondag waren uitverkocht.

Festivaldirectrice Tante Rikie: “Het was een meer dan fantastisch weekend!”

Tot op heden is het evenement zonder grote incidenten of noemenswaardige calamiteiten verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde editie. Festivaldirectrice Tante Rikie: “Alleen maar lachende gezichten en een geweldige sfeer. Het was een meer dan fantastisch weekend. Zwarte Crossers, I love you!”. 

Het is nog wel steeds mogelijk om de Zwarte Cross te bezoeken. Sommige bezoekers verlaten op dit moment het festivalterrein en daarom hanteert de organisatie vanaf heden een ‘1 er in – 1 eruit’ principe. 

De bezoekersaantal per dag waren:

Donderdag 24 juli:          19.128 

Vrijdag 25 juli:                   33.419            

Zaterdag 26 juli:               67.460         

Zondag 27 juli:                  65.269            

Zwarte Cross 2015
Volgend jaar zal de Zwarte Cross plaatsvinden op 24, 25 en 26 juli. De campingbezoekers zijn al een dag eerder welkom op 23 juli.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?