Psstt, elektrisch BMW rijden?

Tja, we hebben het al vaker gezegd: je kunt niet goed oordelen over elektrisch motorrijden als je nog nooit elektrisch motor hebt gereden. Wij zijn er in ieder geval niet vies van, getuige dit testverslag van de ZERO DS ZF11.4 en natuurlijk reden we ook al met de BMW C-Evolution

Wil je dit ook eens doen? Dat kan nu heel gemakkelijk. Je kunt je hier bij MOTOR Magazine aanmelden voor een zeer uitgebreide proefrit op de BMW C Evolution. Deze ‘Test ‘m zelf dag’ is zeker niet alleen bedoeld voor enthousiastelingen, maar ook voor de sceptici onder ons. Aanmelden kan tot en met donderdag, dus wacht niet te lang!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.