Indian neemt FTR1200 in productie

De kogel is door de kerk, Indian komt met een FTR1200. Hopelijk lijkt de machine als twee druppels water op de likkebaardend lekkere FTR750 waarmee Indian in de Verenigde Staten de flat track competitie betwist. Geïnteresseerden moeten nog even geduld hebben, want de introductie staat gepland voor 2019. Om de nieuwsgierigheid lang genoeg vast te houden, geeft Indian een motorfiets weg. Kijk hier als je daar kans op wilt maken.

Concessies
Met de komst van de 1200 geeft Indian gehoor aan de wens van veel motorrijders die een straatversie van de FTR750 wel zien zitten. Het grote verlangen werd alleen maar versterkt door de komst van een FTR1200 Custom prototype. Hopelijk blijft iets van dat ontwerp behouden, maar verwacht enige concessies aan het straatgebruik om straks niet te teleurgesteld te zijn. Rich Cristoph, hoofd ontwerp bij Indian, noemt de motorfiets namelijk een straatmotor met een op flat track geïnspireerde vormgeving.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?