Indian presenteert nieuwe modellen

Het Amerikaanse motormerk Indian presenteert deze week haar nieuwe modellen voor 2017. En wij zouden niet Dé motorsite van Nederland zijn als we daar niet meteen bovenop zaten. Hierbij een kleine impressie van de verbeteringen aan de modellen!

Vernieuwde achterschokbrekers, een vernieuwde uitlaatpijp en aanpassingen voor een sterkere draaicirkel zijn enkele van de verbeteringen die de Scout en de Scout Sixty hebben doorgemaakt. Dit laatste model kan nu worden begrenst tot het vermogen van een motor voor het A2-rijbewijs. Dit om aan de stijgende populariteit onder jonge rijders tegemoet te komen. En het moet gezegd: ziet er aardig uit toch?Scout SixtyDe grootste innovatie is waarschijnlijk nog wel de toevoeging van een touchscreen. De Chieftain en de Roadmaster worden uitgerust met deze ware boordcomputer die heel wat leuke trucjes kan. Zo kun je er gegevens mee opvragen als de bandenspanning of de tankinhoud, versnellingsindicatie en natuurlijk de snelheid en het toerental. Daarnaast is het geschikt voor navigatie, dat bijvoorbeeld ook gebuikt kan worden om dichtbij zijnde tankstations te vinden. Dit 7 inch split-screen scherm kan worden gekoppeld aan de telefoon. Dan kun je tijdens het cruisen je vrouw bellen dat je wat later komt eten, handig toch?Indian op de wegIndians

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?