20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Indian registreert handelsmerk Indian Challenger

Indian Motorcycle heeft onlangs de naam Indian Challenger als handelsmerk geregistreerd. Eerder liet Indian al de handelsmerken Raven en Renegade registreren.

Wat de registratiewoede inhoud is nog onduidelijk. Het deponeren van een merk of naam betekent niet dat Indian een model met zo’n naam in voorbereiding heeft. Het is wel een indicatie dat Indian een uitbreiding van het assortiment nastreeft.

De naam werd specifiek aangeduid als Indian Challenger en niet alleen Challenger. Zo omzeilt Indian het automerk Dodge. Dat heeft de rechten op de naam Challenger. Dodge gebruikt de naam voor een musclecar. De merkregistratie bestaat uit twee delen: motoren en kleding. Indian zou de naam dus kunnen gebruiken voor een breed scala producten.

 

 

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen