donderdag 23 mei 2024

Indian Roadmaster Elite 2024: slechts 350 exemplaren wereldwijd beschikbaar

Indian Motorcycle heeft er een nieuwe Elite bij: de Roadmaster Elite. Deze motorfiets is ontworpen in samenwerking met Gunslinger Custom Paint en Custom Painted Vehicles en wordt gekenmerkt door een exclusieve lakafwerking in Indian Motorcycle Red, geïnspireerd op de iconische lakkleur die al sinds 1904 wordt gebruikt. Slechts 350 exemplaren van de Roadmaster Elite 2024 zullen wereldwijd beschikbaar zijn.

Zeldzaam (mooi): Indian FTR x 100% R Carbon

De Roadmaster Elite 2024 wordt geleverd met verschillende premium functies, waaronder een driekleurige lakafwerking in Indian Motorcycle Red Candy, Dark Indian Motorcycle Red Candy en Black Candy, samen met handgeschilderde Championship Gold-accenten. Andere kenmerken zijn onder andere exclusieve Elite-emblemen, het Audio PowerBand systeem met Bass Boost dat zorgt voor krachtig geluid via twaalf speakers, een Pathfinder Adaptive LED-koplamp voor verbeterde verlichting en een gekleurde Flare-windscherm.

Het interieur van de Roadmaster Elite 2024 is ook luxueus uitgerust met een glanzend zwart dashboard, gepolijste voetsteunen voor bestuurder en passagier, een verwarmd en gekoeld zadel met kleurgecoördineerde stiksels, zwarte passagiersarmsteunen, verlichte schakelaars en precisiebewerkte 10-spaaks wielen.

Met een brandstoftank van 20,8 liter en een totale capaciteit van de drie tassen van 137 liter, biedt de Roadmaster Elite 2024 voldoende opbergruimte. Het heeft ook features zoals een 7-inch touchscreen-dashboard met RIDE COMMAND en Apple Carplay-integratie. De zithoogte bedraagt 673 mm vanaf de grond.

De Roadmaster Elite 2024 zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2024, maar het exclusieve karakter brengt ook een prijskaartje met zich mee. De vanafprijs bedraagt €52.290.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen