woensdag 28 februari 2024

Zeldzaam (mooi): Indian FTR x 100% R Carbon

Indian Motorcycle is een samenwerking aangegaan met 100%, waarmee het een brug tussen iconische momenten die hebben bijgedragen aan de moderne motocrosssport én de gevierde 123-jarige geschiedenis van Indian Motorcycle in de motorsport.

Met designelementen geïnspireerd op 100%’s roots in actiesporten, is de FTR x 100% R Carbon prachtig ontworpen voor de prestatiegerichte rijder die wil opvallen. De motorfiets heeft een unieke Blue Candy carbon tank, koplampbehuizing, zitgedeelte en voorspatbord. Het helderwitte frame steekt af, terwijl hoogwaardige lakafwerkingen en rode accenten een kwalitatieve uitstraling geven.

2024 Suzuki GSX-S 1000 GX: Innovatie met semi-actieve vering

De FTR x 100% R Carbon een puur stukje Americana. Gebouwd op basis van de FTR R Carbon, heeft de FTR x 100% R Carbon nog meer upgrades en details die het uniek maken.

  • Opvallende Indian- en 100%-branding benadrukken beide zijden van de tank, de achterste zitkuip en de kinfairing.
  • Raceklare Öhlins-voorvorken en monoshock met zwarte afwerking voor meer 100%-attitude.
  • Een zwarte Titanium Akrapovič-uitlaat en carbon onderdelen – motorafdekkingen, kettingbeschermer en uitlaathitteschild –
  • Gilles Tooling-onderdelen, waaronder stuuruiteinden, olievuldop en radiatordop.

Exclusieve levering én kledinglijn

De FTR x 100% R Carbon exclusief, met slechts 400 motorfietsen geproduceerd en slechts 250 beschikbaar buiten Noord-Amerika. Indian verzendt de motoren onmiddellijk naar internationale dealers en met minder dan één per dealer moet je zo snel mogelijk contact opnemen met je Indian-dealer om je FTR x 100% R Carbon te reserveren.

Tegelijkertijd met de limited-edition FTR x 100% R Carbon wordt een exclusieve kledingcollectie van Indian Motorcycle x 100% gelanceerd. Deze collectie biedt een diverse mix van lifestyle kledingstukken voor mannen en vrouwen, waaronder shirts met lange en korte mouwen, hoodies, hoeden, beanies en zonnebrillen. De co-branded kledingcollectie is verkrijgbaar in herenmaten S-3XL en damesmaten XS-2XL en zal verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Indian Motorcycle-dealerships.

Rijders die de FTR x 100% R Carbon aanschaffen, ontvangen een gratis paar Indian Motorcycle x 100% zonnebrillen, met keuze uit drie modellen uit de nieuwe co-branded collectie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen