Indian viert een feestje met Jack Daniel’s

Indian laat de 150e verjaardag van whiskybrouwer Jack Daniel’s niet ongemerkt aan zich voorbij gaan en heeft een Chief Vintage in een Jack Daniel’s-jasje laten steken door Brian Klock van Klock Werks Kustom Cycles.

De Jack D Chief Vintage werd afgelopen weekend onthuld op de Barrett-Jackson Scottsdale Collector Car Auction in Phoenix in de staat Arizona, en uiteraard staat de motor van 4 tot 13 maart ook opgesteld tijdens de Daytona Bike Week.

Overigens betreft dit de eerste van een aantal van deze bijzondere Chief Vintage, want Indian gaat een gelimiteerde productie van het model starten. Hoe veel ze er gaan produceren en of we er in Nederland ook onze vette vingers overheen kunnen halen, dat is vooralsnog niet duidelijk.

Zodra we er wel iets zinnings over kunnen zeggen, weet je dat natuurlijk meteen, maar tot dan zul je het met een fotogallerijtje moeten doen. De Jack Daniel’s Chief Vintage ziet er namelijk wel gruwelijk knap uit!

[justified_image_grid ids=23224,23225,23226,23227,23228,23229,23230,23231]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?