dinsdag 23 juli 2024

Indian viert een feestje met Jack Daniel’s

Indian laat de 150e verjaardag van whiskybrouwer Jack Daniel’s niet ongemerkt aan zich voorbij gaan en heeft een Chief Vintage in een Jack Daniel’s-jasje laten steken door Brian Klock van Klock Werks Kustom Cycles.

De Jack D Chief Vintage werd afgelopen weekend onthuld op de Barrett-Jackson Scottsdale Collector Car Auction in Phoenix in de staat Arizona, en uiteraard staat de motor van 4 tot 13 maart ook opgesteld tijdens de Daytona Bike Week.

Overigens betreft dit de eerste van een aantal van deze bijzondere Chief Vintage, want Indian gaat een gelimiteerde productie van het model starten. Hoe veel ze er gaan produceren en of we er in Nederland ook onze vette vingers overheen kunnen halen, dat is vooralsnog niet duidelijk.

Zodra we er wel iets zinnings over kunnen zeggen, weet je dat natuurlijk meteen, maar tot dan zul je het met een fotogallerijtje moeten doen. De Jack Daniel’s Chief Vintage ziet er namelijk wel gruwelijk knap uit!

[justified_image_grid ids=23224,23225,23226,23227,23228,23229,23230,23231]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen