Infoavond BMW reizen en trainingen in Amersfoort

BERRT is in Nederland de officiële BMW Motorrad partner op het gebied van offroad trainingen en reizen. Op 8 maart zijn zij bij ons en geven ze een informatieve presentatie over het training- en reisaanbod, helemaal toegesneden op de GS-rijder. Kom gezellig langs en ontdek wat je met je
GS kan leren en doen.
 
De avond is uiteraard kosteloos en je kunt je opgeven via deze link.

 
TRAININGEN VAN BERRT
BERRT geeft offroad trainingen voor de GS in Nederland (Bergen op Zoom en Apeldoorn) en in het BMW Enduropark Hechlingen (D). Tijdens deze trainingen leer je hoe leuk het is om onverhard te rijden en wat je GS allemaal kan. Ervaring is niet nodig en je kunt met je eigen motor deelnemen of een GS huren in Apeldoorn. BERRT is ook als enige in Nederland door BMW gecertifceerd offroad instructeur, dus je leert het van een professional.

REIZEN VAN BERRT
De goed georganiseerde reizen van BERRT geven je de mogelijkheid om de mooiste gebieden te ontdekken met de GS onder leiding van een professionele tourguide. Zo kan je bijvoorbeeld naar het schitterende Noorwegen, IJsland of Marokko. Allemaal hebben ze een hoog aandeel onverharde wegen om van te genieten en welke goed te doen zijn na de trainingen. Een ware beleving en een vakantie om niet te vergeten.
 
BUSH WORKSHOPS VAN BERRT
Naast het rijden is er ook genoeg te leren naast de motor. In de Bush Workshops leer je hoe je reparaties aan je motor kan doen onderweg als er geen hulp nabij is. Van banden plakken tot een gat in het kleppendeksel repareren; na deze workshop kan je dat zelf. Ook kan je leren hoe je levensreddende handelingen uitvoert bij een onverhoopt ongeval als je in afgelegen gebieden bent. Een ervaren motorreidster/ chirurg vertelt je het nodige in een dag.
 
Wil je graag meer weten of wil je weten of het wat voor jou is? Schrijf je in en kom langs op 8 maart.
 
Van Harten Amersfoort
Bergstraat 17?
3811 NE  Amersfoort
www.vanharten.nl

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?