Informatiebijeenkomst Horizon Motorreizen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zondag 25 mei 2014 organiseren wij in Rhenen voor alle deelnemers en mogelijk geïnteresseerden voor de groepsreizen Zuid-Noorwegen, Corsica en Sardinië een informatiebijeenkomst.
U krijgt hier meer informatie over de reizen, de overtochten, de benodigdheden, het land, de reisbegeleiding en u kunt hier vragen stellen over deze reizen.
De deelname is gratis! Dit geeft u tevens een kans om kennis te maken met de deelnemers aan deze reizen.

Deze indeling is als volgt:  

13.00u tot 14.00u groepsreis Zuid-Noorwegen.
14.00u tot 15.00u groepsreis Corsica.
15.00u tot 16.00u groepsreis Sardinië.

De locatie van de bijeenkomsten is in Rhenen. Wij sturen u de locatiegegevens toe nadat u zich heeft aangemeld.
Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan één of meer van deze bijeenkomsten meld u dan aan via info@horizonmotorreizen.nl 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?