Nieuwe flitspaal Assen

Zo vlak voor het WK Superbike in Assen is het altijd even letten op aangekondigde snelheidscontroles, geluidscontroles, et cetera. Niets van dit alles voor aanstaand weekeinde, maar let op, niet aangekondigd kan natuurlijk altijd nog op een verrassing uitlopen.

Wat we wel ontdekten is dat in Assen zo’n nieuwe digitale flitspaal is geplaatst. Dus hoed je niet alleen voor die ouderwetse rechthoekige flitskasten, maar wees ook scherp op de nieuwe flitszuil!

Hij staat langs de Europaweg Zuid en controleert niet alleen op snelheid, maar ook op door rood licht rijden…

Zo langzamerhand worden in Nederland steeds meer flitspalen van het oude type door deze digitale exemplaren vervangen en we doen echt niet overal melding van, maar met het oog op aanstaand weekeinde en de hoeveelheid motorrijders die dan naar Assen afreizen, leek ons deze nog wel de moeite waard. je bent gewaarschuwd!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.