vrijdag 26 april 2024

Nieuwe flitspaal Assen

Zo vlak voor het WK Superbike in Assen is het altijd even letten op aangekondigde snelheidscontroles, geluidscontroles, et cetera. Niets van dit alles voor aanstaand weekeinde, maar let op, niet aangekondigd kan natuurlijk altijd nog op een verrassing uitlopen.

Wat we wel ontdekten is dat in Assen zo’n nieuwe digitale flitspaal is geplaatst. Dus hoed je niet alleen voor die ouderwetse rechthoekige flitskasten, maar wees ook scherp op de nieuwe flitszuil!

Hij staat langs de Europaweg Zuid en controleert niet alleen op snelheid, maar ook op door rood licht rijden…

Zo langzamerhand worden in Nederland steeds meer flitspalen van het oude type door deze digitale exemplaren vervangen en we doen echt niet overal melding van, maar met het oog op aanstaand weekeinde en de hoeveelheid motorrijders die dan naar Assen afreizen, leek ons deze nog wel de moeite waard. je bent gewaarschuwd!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen