FILM: Beleef endurance van dichtbij

Dit weekend wordt op Magny-Cours de 78e Bol d’Or verreden, een legendarische 24-uurs endurance die bol staat van de historie. Zoals elk jaar kun je een spektakel van jewelste verwachten en is het niet raar om te zeggen dat elke motorsportliefhebber eigenlijk een keer in z’n leven zo’n soort endurance-wedstrijd van dichtbij moet meemaken. Voor het geval je twijfelt, kunnen we je gelukkig overtuigen met een mooie documentaire van Honda TT Legends. Dit team met straatrace-coureurs John McGuinness, Cameron Donald en Simon Andrews reed vorig seizoen mee in het WK Endurance en werden het gehele seizoen gevolgd door een professionele filmcrew. Het resultaat: een mooie inkijk hoe gaaf deze tak van motorsport is. Geniet en boek daarna maar alvast je tickets voor de Bol d’Or van 2015.   

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?