Tracer Tracks: drie Westland-routes

Promotor laat je toeren. Het was jarenlang onze lijfspreuk. En die gaan we in 2017 weer in ere herstellen. Want naast de TankTasTochten, die vanaf maart weer beginnen, starten we ook met Tracer Tracks. Dat zijn routes van lezers, die de mooiste weggetjes in hun omgeving vastleggen in hun GPS en willen delen met jou. Beloning: sturen op een Yamaha Tracer 700! [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/tracertracks-drie-westland-routes.gpx"] Motorroutes, het liefst over onbekende weggetjes, smal en bochtig. We krijgen er geen genoeg van. De routepagina’s op promotor.nl zijn is veruit de meest bezochte pagina’s. Toen we een mail ...
Promotor laat je toeren. Het was jarenlang onze lijfspreuk. En die gaan we in 2017 weer in ere herstellen. Want naast de TankTasTochten, die vanaf maart weer beginnen, starten we ook met Tracer Tracks. Dat zijn routes van lezers, die de mooiste weggetjes in hun omgeving vastleggen in hun GPS en willen delen met jou. Beloning: sturen op een Yamaha Tracer 700! [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/tracertracks-drie-westland-routes.gpx"] Motorroutes, het liefst over onbekende weggetjes, smal en bochtig. We krijgen er geen genoeg van. De routepagina’s op promotor.nl zijn is veruit de meest bezochte pagina’s. Toen we een mail binnen kregen van Elly en Dennis Hoogendoorn met drie kant en klare routes door het Westland kregen we een ingeving. Waarom zelf alle routes uitzetten als je ook honderden, zo niet duizenden lezers hebt die dat ook kunnen? Dat vonden we net iets te gemakkelijk. Om niet meteen in de portemonnee te duiken op zoek naar een paar euro’s, struinden we langs een aantal motorimporteurs met het plan. Yamaha was de eerste die hapte. Wanneer jij een leuke route weet in jouw omgeving, kun je die route rijden op een nagelnieuwe Yamaha Tracer 700! Drie Westlandroutes van Elly en Dennis Hoogendoorn Wie beweert dat je in het Westland niet fijn kunt toeren, is er nooit geweest of heeft van horen zeggen dat het niks is. Dennis (BMW R1150 RT) en Elly (Ducati M695) zijn een andere mening toegedaan. En dat bewijzen ze met drie routes: de grote Westlandroute (139 km), de kleine Westlandroute (88 km) en de lege Westlandroute (75 km). Drie routes zelf te rijden. Download de route

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,99 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,99 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Promotor vanaf €4,00 per maand

Toegang tot MotorNL Digitaal en maandelijks Promotor edities op je deurmat

Het beste magazine voor toerrijders valt iedere maand weer bij je in de bus. Motortests, leuke routes om zelf te rijden, producten en meer. Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MOTO73 vanaf €5,50 per maand

Toegang tot MotorNL Digitaal en tweewekelijks MOTO73 op jouw deurmat

Iedere twee weken krijg je de laatste motortests, achtergrondverhalen, columns en sportnieuws direct op je deurmat. Maar daar houdt het niet op! Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?