INHOUD EN ROUTES PROMOTOR 5/2017

Tanktastocht # 4 Rondje Vulkaan Eifel

Stel je eigen motorweekendje samen, zoek zelf ergens langs de route of bij het startpunt in Slenaken een hotelletje.

Naar de route

TracerTracs #2: Amsterdamse koeientocht

Voor Tracer Tracks #2 gaan we diep de provincie in. Met een Amsterdammer rijden we een rondje Amsterdam.

Naar de route

Duitsland: Odenwald

Waar ooit Siegfried de Drakendoder werd vermoord, vinden we tegenwoordig houten paarden en racemotoren. Het Odenwald is een geweldige plek voor motorrijders, vol weggetjes die iedereen graag als thuisparcours in z’n achtertuin zou willen hebben.

Naar de route

Roemenië: Bukovina

Roemenië is gemaakt voor motorrijders. Het Balkanland staat op nummer één in Europa als het om avontuurlijke offroad- en enduroritten gaat. Toerrijders rijden likkebaardend over de Transfagarasan. Maar ook de Transalpina en Transbucegi ontsluiten huiveringwekkend prachtige hooggebergten. En dan zijn er nog de streken Banat, Maramures en Boekovina, waar tussen de bossen en bergen oeroude tradities worden gekoesterd.

Naar de route

EN VERDER

8 Onderdelen

10 Wheels4Freedom

12 Over de Grens

32 De Plek

37 Column Boudewijn Geels

38 Getekend: Bas den Turck

44 Promotor Reizen

67 Op de Brug

72 Sterk Verhaal

76 MrGPS

86 Tanktassen met een ring

94 Album: Mega MotorTreffen 2017

97 Column Herman Brusselmans

98 In de volgende Promotor (20 juli)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?