zondag 19 mei 2024

INHOUD EN ROUTES PROMOTOR 6/2017

TracerTracks #3: Rondje Twente met een tukker

Brandhout met een duivel erin, smokkelpaden, duistere bossen, heuvels met uitzicht tot ver over de grens. Twente is als een spannend jongensboek. Tukker Jacob Westerburger, die er al reed toen de meesten van ons nog moesten leren lezen, geeft een rondleiding.

TankTasTocht #5: Rondje Groningen

Wist je dat Groningen Polderland een van de oudste cultuurlandschappen heeft van Europa? Ja, en zelfs heel veel meren. Zou je niet verwachten toch?

Wallonie boven de Maas

Golvende graanvelden en akkerland die op en neer deinen tot aan de horizon. Piepkleine gehuchtjes met een handvol huizen verzameld rond een kerktoren. En verder enkele prachtige kastelen, een enorme graanschuur in een abdij en een mysterieuze grot. Dat is wat we grofweg onder de wielen geschoven krijgen in Wallonië boven de Maas. En omdat je er op een dag toch eens verzeilt geraakt. Een handleiding!

Kosovo: Hardland

‘Is Jean-Claude Van Damme je neef?”‘
Vaste prik. Alles met een uniform in Montenegro stelt mij altijd die vraag. Hahaha, ja: ik heb hem leren vechten. Een beetje maaien met de armen, hopla mep ik bijna de zonnebril van m’n neus. Allemaal lachen en daar davert alweer een stempeltje in mijn paspoort.

EN VERDER…

Over de Grens: Schatkamer in Aken
Test: KTM 1290 Super Adventure S
Test: Kawasaki Versys-X300
Column: Boudewijn Geels
De Plek van Teus
Classic: Nimbus
Licht getest: SWM Siver Vase
Test: Aprilia 900 Shiver
Op de brug: Can-Am Spyder
Ootrdoppen noodzaak
Mr GPS: foute routepunten
Seventies icoon: Evel Knievel
Lezers testen Ducati’s
Sterk Verhaal: Jan de Jong ABSAF
Column: Herman Brusselmans

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen