INHOUD EN ROUTES PROMOTOR 6/2017

TracerTracks #3: Rondje Twente met een tukker

Brandhout met een duivel erin, smokkelpaden, duistere bossen, heuvels met uitzicht tot ver over de grens. Twente is als een spannend jongensboek. Tukker Jacob Westerburger, die er al reed toen de meesten van ons nog moesten leren lezen, geeft een rondleiding.

TankTasTocht #5: Rondje Groningen

Wist je dat Groningen Polderland een van de oudste cultuurlandschappen heeft van Europa? Ja, en zelfs heel veel meren. Zou je niet verwachten toch?

Wallonie boven de Maas

Golvende graanvelden en akkerland die op en neer deinen tot aan de horizon. Piepkleine gehuchtjes met een handvol huizen verzameld rond een kerktoren. En verder enkele prachtige kastelen, een enorme graanschuur in een abdij en een mysterieuze grot. Dat is wat we grofweg onder de wielen geschoven krijgen in Wallonië boven de Maas. En omdat je er op een dag toch eens verzeilt geraakt. Een handleiding!

Kosovo: Hardland

‘Is Jean-Claude Van Damme je neef?”‘
Vaste prik. Alles met een uniform in Montenegro stelt mij altijd die vraag. Hahaha, ja: ik heb hem leren vechten. Een beetje maaien met de armen, hopla mep ik bijna de zonnebril van m’n neus. Allemaal lachen en daar davert alweer een stempeltje in mijn paspoort.

EN VERDER…

Over de Grens: Schatkamer in Aken
Test: KTM 1290 Super Adventure S
Test: Kawasaki Versys-X300
Column: Boudewijn Geels
De Plek van Teus
Classic: Nimbus
Licht getest: SWM Siver Vase
Test: Aprilia 900 Shiver
Op de brug: Can-Am Spyder
Ootrdoppen noodzaak
Mr GPS: foute routepunten
Seventies icoon: Evel Knievel
Lezers testen Ducati’s
Sterk Verhaal: Jan de Jong ABSAF
Column: Herman Brusselmans

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?