zaterdag 4 mei 2024

Inschrijving BMW GS Trophy 2022 binnen 28 uur vol!

Je merkt aan alles dat het idee van de BMW International GS Trophy is geland in Nederland. In 2020 maakten wij van dichtbij mee hoe de Trophy, voorheen toch een ver van mijn bed show, alom door Nederlandse BMW-rijders werd omarmd. Waarom? Voor het eerst stond er in Nieuw-Zeeland, waar de 7e Trophy werd gehouden, een Nederlands team aan de start. En dat deed het heel goed, met een vierde plaats in het eindklassement.

BMW International GS Trophy 2022 naar Albanië

Inschrijving gesloten

We zijn goed een half jaar verder en de achtste Trophy staat alweer in de steigers. Albanië is het land waar het avontuur gaat plaatsvinden. De bestemming werd donderdagavond bekend gemaakt, samen met het inschrijvingsformulier. Laat in de vrijdag, 28 uur na de bekendmaking, is de inschrijving gesloten.

Tachtig BMW-rijders hebben zich ingeschreven, tachtig motorrijders worden tijdens selectiewedstrijden in Nederland gereduceerd tot 20 motorrijders. En die 20 gaan tijdens zware wedstrijden in Wales uitmaken welke drie straks in Albanië onze nationale driekleur gaan verdedigen.

En MotorNL is erbij in 2022, met pen en papier, videocamera’s en drones!

Ook in 2020 was MotorNL aanwezig tijdens de BMW GS Trophy. In Nieuw-Zeeland maakten wij per dag een videoverslag van de prestaties van Team NL.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen