Inschrijving GP Droomteam Competitie verlengd!

Aangezien we uit ervaring weten dat het een lastige klus is om een droomteam samen te stellen en je wellicht tijd tekort komt om de perfecte samenstelling te vinden, hebben we besloten om de inschrijving van de GP Droomteam Competitie te verlengen. Tot donderdag 20 maart 15.00 uur heb je de tijd om op www.wacosoft.nl/motor je team(s) aan te melden. Doe je dat, dan maak je kans om de Honda CBR650F te winnen of één van de andere mooie prijzen. Zaterdag maken we overigens bekend welke coureurs het meest gekozen zijn. Altijd leuk om te weten! 

UPDATE: de inschrijving is inmiddels gesloten. Morgen publiceren we een lijst van meest gekozen coureurs per klasse!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.