Vespa 946 in Louwman-showroom

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Breda, 19 maart 2014 – De exclusiviteit en stijl van de Vespa 946 staan symbool voor een samenwerking die Vespa en Louwman Exclusive deze week bekrachtigd hebben. Als eerste resultaat van die krachtenbundeling presenteert Louwman Exclusive tijdelijk de gelimiteerd geproduceerde Vespa 946, die in de showroom langs de A2 bij Utrecht op prachtige wijze een brug slaat tussen de vele exclusieve bolides en de doorlopende collectie hedendaagse kunst van Louwman Exclusive.

Nog niet eerder legde zowel Vespa als Louwman Exclusive zo duidelijk de link tussen de gemotoriseerde twee- en vierwielers. De Vespa 946 past uitstekend tussen de exclusieve modellen van Louwman Exclusive, veelal ook van Italiaanse afkomst, en de doorlopende collectie hedendaagse kunst die Louwman Exclusive in de opvallende showroom langs de A2 in Utrecht presenteert, onder andere van Radio 538 DJ en kunstenaar Ruud de Wild.

Italiaanse schone met gratis A1 automaat rijopleiding en examen
Maar ook in praktisch opzicht is de stijlvolle Italiaanse schone voor klanten van Louwman Exclusive momenteel bereikbaarder dan ooit. Voor dit stijlicoon is wettelijk tenminste het A1 automaatrijbewijs verplicht – de lichtste versie van het motorrijbewijs die normaal gesproken via een eendaagse opleiding te behalen is – om de 946 als motorscooter snel en flanerend door het verkeer te mogen sturen. Daarom zijn de A1 automaat rijopleiding én het examen tijdelijk gratis inbegrepen in de aanschaf van een nieuwe Vespa 946, waarbij de opleiding wordt verzorgd door Vesparijopleiding.nl. Daarmee biedt de 946 ook voor automobilisten een praktische uitkomst om in druk verkeer of in de stad snel en in stijl de bestemming te bereiken.

“Wij zijn verheugd met de mogelijkheid om samen met onze Vespa 946-partner TLM uit Nijmegen deze exclusieve Vespa tijdelijk bij Louwman Exclusive te kunnen tonen, waar hij uitstekend past in een ambiance van luxe, kwaliteitsmerken en moderne kunst,” verklaart Alex van den Hoff, Country Manager van Piaggio Vespa bv.

Arjen van Beek, directeur van Louwman Exclusive, ziet eveneens nieuwe mogelijkheden in de samenwerking met Vespa. “Een partnership met een prachtig merk als Vespa is een welkome aanvulling op onze activiteiten in de meest bijzondere showroom van Nederland, alsmede bij de diverse landelijke evenementen waar wij vertegenwoordigd zijn.”

De Vespa 946 is een maand lang bij Louwman Exclusive in Utrecht te bewonderen.

Gelimiteerde oplage
De elegante Vespa 946 wordt slechts in een beperkte oplage geproduceerd, waarmee exclusiviteit verzekerd is, en weet op prachtige wijze het rijke verleden en de toekomst van Vespa te bundelen in een uitgesproken design. Als vanouds heeft de 946 een stalen monocoque structuur als basis, maar die wordt nu voor het eerst in de geschiedenis van het merk aangevuld met moderne, aluminium elementen. Niet alleen ter verfraaiing van het elegante voorkomen, maar ook om de 125cc scooter lichter en daarmee qua verbruik nog zuiniger te maken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?