woensdag 24 april 2024

Inschrijving Speedweek begonnen

Een hele week ciruitrijden op het Spaanse Almeria. Gaaf! Vakkundig begeleid worden door ervaren marshalls uit onder andere het Nederlands kampioenschap, het EK, het WK en zelfs de MotoGP. Nog gaver! Eind november in de zon rijden. Super gaaf! En dat is de enige juiste omschrijven van de Zeelenberg Speedweek. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Je hoeft alleen nog maar te rijden want zelfs het hotel is GP-waardig.

Van 21 november tot en met 28 november vindt de 2012-editie plaats. Dat klinkt nog ver weg (en dat is het ook) maar vergeet vooral niet dat de week altijd zeer vroeg volgeboekt is. Haast je dus naar www.zeelenbergracing.com en schrijf je in.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen