Inschrijving Speedweek begonnen

Een hele week ciruitrijden op het Spaanse Almeria. Gaaf! Vakkundig begeleid worden door ervaren marshalls uit onder andere het Nederlands kampioenschap, het EK, het WK en zelfs de MotoGP. Nog gaver! Eind november in de zon rijden. Super gaaf! En dat is de enige juiste omschrijven van de Zeelenberg Speedweek. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Je hoeft alleen nog maar te rijden want zelfs het hotel is GP-waardig.

Van 21 november tot en met 28 november vindt de 2012-editie plaats. Dat klinkt nog ver weg (en dat is het ook) maar vergeet vooral niet dat de week altijd zeer vroeg volgeboekt is. Haast je dus naar www.zeelenbergracing.com en schrijf je in.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.