Ducati-maand begonnen

Tijdens de Ducati-maand, die loopt van 31 maart tot en met 28 april, vindt u naast alle nieuwe modellen ook diverse aanbiedingen bij de officiële Ducati-dealers. Ontdek daarnaast de 1199 Panigale tijdens de nationale opendagen bij alle Ducati-dealers in Nederland op 20 en 21 april.

Tijdens de Ducati-maand gelden de volgende aanbiedingen:
Wanneer je een nieuwe Ducati koopt, ontvang je een voucher van 500 euro die je kunt besteden aan originele Ducati-kleding en/of -accessoires.
– Indien je een set Pirelli-banden aanschaft ontvang je een gratis T-shirt.
– Bij aankoop van een nieuwe Multistrada 1200 maak je kans om een reis naar de Denver, Colorado te winnen waar je de Pikes Peak-wedstrijd kunt bijwonen. Deze actie loopt langer, tot en met 21 mei 2012.
 
Meer informatie staat op www.ducati.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.