Inschrijving Stoute Cross Festival

En de organisatie heeft er samen met de talloze vrijwilligers weer zin in. De inschrijving voor de deelnemers is gepland op 19 juni, zodat de deelnemers ruim de tijd hebben voor de voorbereiding. Het evenement zelf gaat plaatsvinden op 18 en 19 september a.s. op het terrein aan de Bovenweg in Nunspeet.

Inschrijven

Om de deelnemers optimaal de tijd te geven om hun voertuigen in orde te maken is de inschrijving gepland op vrijdag 19 juni a.s. Dan kan tussen 18.00 en 21.00 uur de deelname worden zekergesteld bij Café De Viersprong, Brinkersweg 41 in Nunspeet. En kom op tijd want ook dit jaar geldt weer Vol=Vol. Deelname kost voor alle auto- en motorklassen € 50,-. Voor de brommerklasse geldt een tarief van € 25,-. 

De deelnamekosten zijn inclusief 2 toegangskaarten voor de gehele Cross. Inschrijven kan uitsluitend op persoonlijke basis; dus 1 inschrijving per persoon.

Nieuwe initiatieven

Door de toetreding van nieuwe mensen in het organisatieteam worden als vanzelfsprekend ook nieuwe spraakmakende elementen aan het Festival toegevoegd.

De organisatie legt bij de komende editie de nadruk op lokale en regionale talenten. Zowel wat betreft het cross- en racegebeuren en het entertainment.

Om het ludieke karakter van het evenement extra luister bij te zetten zal bij de keuring worden beoordeeld of een voertuig wordt toegelaten of niet.  

Naast een vast team van vrijwilligers is de harde kern aangevuld met nieuw talent. Mede hierdoor is de organisatie al weer enthousiast bezig met de voorbereiding en gaat er net zo’n leuk evenement van maken als voorgaande jaren. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?