dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Inschrijving Stoute Cross Festival

En de organisatie heeft er samen met de talloze vrijwilligers weer zin in. De inschrijving voor de deelnemers is gepland op 19 juni, zodat de deelnemers ruim de tijd hebben voor de voorbereiding. Het evenement zelf gaat plaatsvinden op 18 en 19 september a.s. op het terrein aan de Bovenweg in Nunspeet.

Inschrijven

Om de deelnemers optimaal de tijd te geven om hun voertuigen in orde te maken is de inschrijving gepland op vrijdag 19 juni a.s. Dan kan tussen 18.00 en 21.00 uur de deelname worden zekergesteld bij Café De Viersprong, Brinkersweg 41 in Nunspeet. En kom op tijd want ook dit jaar geldt weer Vol=Vol. Deelname kost voor alle auto- en motorklassen € 50,-. Voor de brommerklasse geldt een tarief van € 25,-. 

De deelnamekosten zijn inclusief 2 toegangskaarten voor de gehele Cross. Inschrijven kan uitsluitend op persoonlijke basis; dus 1 inschrijving per persoon.

Nieuwe initiatieven

Door de toetreding van nieuwe mensen in het organisatieteam worden als vanzelfsprekend ook nieuwe spraakmakende elementen aan het Festival toegevoegd.

De organisatie legt bij de komende editie de nadruk op lokale en regionale talenten. Zowel wat betreft het cross- en racegebeuren en het entertainment.

Om het ludieke karakter van het evenement extra luister bij te zetten zal bij de keuring worden beoordeeld of een voertuig wordt toegelaten of niet.  

Naast een vast team van vrijwilligers is de harde kern aangevuld met nieuw talent. Mede hierdoor is de organisatie al weer enthousiast bezig met de voorbereiding en gaat er net zo’n leuk evenement van maken als voorgaande jaren. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen