vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

K.M.Z. organiseert Bromfiets- Oldtimerbeurs

 

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Klassiek Mechaniek Zeeland organiseert op 5 juli 2015 in Uden een OLDTIMERBEURS VOOR BROMFIETSEN, MOTOREN EN ONDERDELEN.

Deze beurs is sinds 2009 georganiseerd door ZMC en in goed overleg heeft Klassiek Mechaniek Zeeland de organisatie overgenomen, aanspreekpersoon blijft Tonny van Duren die van beide clubs lid is. Ook is de locatie is dezelfde als vorig jaar.

De beurs heeft een regionaal laagdrempelig karakter, met betaalbare toegangsprijzen en betaalbare standruimte. Ook de prijzen voor een hapje en een drankje zijn zeer redelijk.

De locatie is Paardenpension Verstegen, Voorpeel 1, 5409 TX Odiliapeel gemeente Uden. Voor lokale wegbewijzering wordt gezorgd. We beschikken daar over veel ruimte zowel binnen als buiten.

De beurs is van 10.00 uur tot 15.30 uur. De entree is € 3.50 en voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis. Voor informatie over de beurs en verhuur van standplaatsen: Tonny van Duren 0653314092 of info@50ccklassiek.nl.

 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen