K.M.Z. organiseert Bromfiets- Oldtimerbeurs

 

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Klassiek Mechaniek Zeeland organiseert op 5 juli 2015 in Uden een OLDTIMERBEURS VOOR BROMFIETSEN, MOTOREN EN ONDERDELEN.

Deze beurs is sinds 2009 georganiseerd door ZMC en in goed overleg heeft Klassiek Mechaniek Zeeland de organisatie overgenomen, aanspreekpersoon blijft Tonny van Duren die van beide clubs lid is. Ook is de locatie is dezelfde als vorig jaar.

De beurs heeft een regionaal laagdrempelig karakter, met betaalbare toegangsprijzen en betaalbare standruimte. Ook de prijzen voor een hapje en een drankje zijn zeer redelijk.

De locatie is Paardenpension Verstegen, Voorpeel 1, 5409 TX Odiliapeel gemeente Uden. Voor lokale wegbewijzering wordt gezorgd. We beschikken daar over veel ruimte zowel binnen als buiten.

De beurs is van 10.00 uur tot 15.30 uur. De entree is € 3.50 en voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis. Voor informatie over de beurs en verhuur van standplaatsen: Tonny van Duren 0653314092 of info@50ccklassiek.nl.

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?