zondag 29 januari 2023

Inschrijving TT NightRide en TT Toertocht 2015 gestart!

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De organisatie van het TT Festival is dit jaar in handen van de gemeente Assen die dat samen met de lokale horeca ondernemers vorm geeft. De “oude” organisator van de TT NightRide en TT Toertocht is gevraagd om beide evenementen weer voor haar rekening te nemen. 

Gratis deelname TT NightRide
Deelname aan de TT NightRide is geheel gratis! Iedere deelnemer ontvangt na afloop een gratis consumptie.

Volledige verzorgde TT Toertocht
De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, zet ook dit jaar de TT Toertocht met zorg voor u uit. Als geen ander kennen zij de mooie wegen en plekjes in de provincie Drenthe. De circa 180 kilometer lange route wordt aangeduid met routeborden en voert u langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. Bij aanmelding is de route ook voor navigatiesystemen beschikbaar.

Deelname aan de TT Toertocht kost € 10,00 per persoon. Dit geld voor rijder en passagier! Hiervoor krijgen alle deelnemers een hapje en een drankje voor aanvang en een consumptie plus versnapering tijdens de pitstop. 

Programma
Zowel de TT NightRide als de TT Toertocht starten vanuit de overdekte ijshal van De Bonte Wever in Assen. Het programma is al volgt:

Aanmelden TT Toertocht 12:00 tot 13.30 uur
Start TT Toertocht 13:00 tot 14:00 uur
Einde TT Toertocht ca. 18:00 uur

Aanmelden TT NightRide 18:00 tot 19:30 uur
Start TT NightRide 20:00 uur
Einde TT NightRide ca. 21:30 uur

Inschrijven? Kijk op de website!

Aanmelden voor beide evenementen kan tot 25 juni 2015. Kijk voor meer informatie op de website van het TT Festival: www.ttfestival.nl. Na inschrijving volgt meer informatie. 

Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig! 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen