13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Schaalmodel STORM onthuld

foto: ANP

Project STORM wordt eindelijk tastbaar. We volgen het project al een tijdje op de voet. Morgen is een belangrijke dag voor hen, omdat dan een schaalmodel aan de media getoond wordt. Dat zal tijdens de Hannover Messe gebeuren, een van de grootste industriebeurzen ter wereld.Een spannend moment dus voor de studenten. Gelukkig is minister Henk Kamp van Economische Zaken erbij om de presentatie in goede banen te leiden en het schaalmodel officieel voor het oog van de pers te onthullen. 

STORM is een volledig elektrische motorfiets gebouwd om enorme afstanden mee af te leggen. De studenten gaan meedoen aan de ’80 Day Race’. Een wedstrijd waarin voertuigen die voortgedreven worden door hernieuwbare energie, in tachtig de wereld rond gaan.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen