Schaalmodel STORM onthuld

foto: ANP

Project STORM wordt eindelijk tastbaar. We volgen het project al een tijdje op de voet. Morgen is een belangrijke dag voor hen, omdat dan een schaalmodel aan de media getoond wordt. Dat zal tijdens de Hannover Messe gebeuren, een van de grootste industriebeurzen ter wereld.Een spannend moment dus voor de studenten. Gelukkig is minister Henk Kamp van Economische Zaken erbij om de presentatie in goede banen te leiden en het schaalmodel officieel voor het oog van de pers te onthullen. 

STORM is een volledig elektrische motorfiets gebouwd om enorme afstanden mee af te leggen. De studenten gaan meedoen aan de ’80 Day Race’. Een wedstrijd waarin voertuigen die voortgedreven worden door hernieuwbare energie, in tachtig de wereld rond gaan.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.