Intermot: Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Wees eerlijk, een bobber is nooit bedoeld als een sportieve machine, maar als hij eruit ziet zoals de vandaag door Moto Guzzi gelanceerde V9 Bobber Sport, maken we graag een uitzondering. De nieuwe variant op de V9 Bobber krijgt een fikse make-over, en die staat hem goed.

Ten opzichte van de reguliere V9 Bobber springen vooral de dikke Öhlins-twinshocks in het oog, evenals de matzwarte uitlaten, de matte doch knallende oranje lakkleur, het andere zadel en de nog net wat dikkere banden.

Laten al die zaken nou de dingen zijn die het verschil maken ten opzichte van de reguliere V9 Bobber. Dat en een ander voorspatbord, een alu-koplampspoiler, rubbers om de voorvorken en een wat lagere koplamp unit.

Alles om de gebobte V9 uit Mandello del Lario nog even wat gaver te maken.

Foto: Moto Guzzi

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?