zondag 19 mei 2024

INTERMOT motorbeurs in Keulen is nu een jaarlijks evenement

INTERMOT zal vanaf 2024 jaarlijks gehouden worden, waar dit voorheen om de twee jaar was. Daarnaast is de datum ook aangepast: de Koelnmesse in Keulen organiseert de beurs dit jaar van 5 tot 8 december.

De organisatie van INTERMOT stelt zelf dat de nieuwe data perfect zijn, voor de start van het nieuwe motorseizoen. Met alle nieuwe modellen die te zien zijn op de beurs, is het niet alleen een kans om ze te zien. Als geïnteresseerde kan je ze ook daadwerkelijk aanraken en ervaren. Op INTERMOT staan de teams van motor- en scooterfabrikanten en importeurs klaar om advies te geven.

Kawasaki onthult EV-productieprototype op Intermot

Met dit alles in petto willen Koelnmesse en de conceptuele sponsor van het evenement, de Duitse Motorfietsindustrie Vereniging (IVM e.V.), handelaren en consumenten alle informatie bieden. Daarnaast krijgen ze ook een extra evenement erbij, in de aanloop naar Kerstmis. Natuurlijk is er ook een evenementenprogramma, dat is afgestemd op het seizoen. Zelfs voordat de officiële registratie opent, heeft het nieuwe concept van het vierdaagse evenement al grote marktspelers overtuigd, zoals BMW Motorrad Duitsland, Kawasaki Motors Europe N.V. en Yamaha Motor Europe N.V., die al hebben aangekondigd dat ze meedoen.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen