vrijdag 1 maart 2024

Introduceert Royal Enfield een Meteor 350 Fireball?

Royal Enfield zou een Meteor 350 in de maak hebben, maar nieuwe informatie suggereert ook dat het bedrijf het achtervoegsel Fireball aan de naam van de motor wil toevoegen. GaadiWaadi heeft onlangs een artikel gepost met een aantal gelekte foto’s die het achtervoegsel op de motor laten zien.

Het is onduidelijk wat dit precies betekent. Misschien vindt Royal Enfield de naam Meteor 350 gewoon niet goed genoeg. Misschien wil Royal Enfield met de Fireball-toevoeging wel een snelle versie van de Meteor onderstrepen. Er is op dit moment weinig bekend, maar de nieuwe beelden suggereren toch echt dat er een Royal Enfield Meteor 350 Fireball op komst is.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen