Introduceert Royal Enfield een Meteor 350 Fireball?

Royal Enfield zou een Meteor 350 in de maak hebben, maar nieuwe informatie suggereert ook dat het bedrijf het achtervoegsel Fireball aan de naam van de motor wil toevoegen. GaadiWaadi heeft onlangs een artikel gepost met een aantal gelekte foto’s die het achtervoegsel op de motor laten zien.

Het is onduidelijk wat dit precies betekent. Misschien vindt Royal Enfield de naam Meteor 350 gewoon niet goed genoeg. Misschien wil Royal Enfield met de Fireball-toevoeging wel een snelle versie van de Meteor onderstrepen. Er is op dit moment weinig bekend, maar de nieuwe beelden suggereren toch echt dat er een Royal Enfield Meteor 350 Fireball op komst is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?