Isle of Man TT- feestje op 17 december

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Star Twin heeft aan deze legendarische races meegedaan met hun zelfgebouwde motor met turbodieselblok: de Thunderstar 1200 TDI. Kees van de Starre zal daar verslag van doen. Uiteraard zijn er veel spectaculaire beelden van de races van het afgelopen jaar te zien. Als je er volgend jaar in de eerste helft van juni zelf heen wilt: Ride-On Motortours (www.ride-onmotortours.com) heeft nog enkele plaatsen voor 2016.

De toegang bij Star Twin is gratis. Deur open om 19.00 uur, aanvang 20.00 uur.

Adres:
Kanaal Zuid 484 
Loenen (bij Apeldoorn)
www.startwin.com
Tel: (055) 505 13 29.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?