ITALIAN PASSION ON WHEELS

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met respect voor alle concurrenten, motorfietsen en auto’s uit Italië doen bij de echte liefhebber het hart sneller kloppen. Passie! En die hartstocht is op 4 en 5 juli te beleven bij Louwman Exclusive dat een temperamentvolle mix van Piaggio Scooters, Moto Guzzi en Ducati motorfietsen samenbrengt tijdens ‘Passion on Wheels’ in het fraaie automobielbedrijf aan de A2. Een exclusieve gelegenheid om op een unieke locatie, in een exclusieve ambiance, kennis te maken met die aansprekende tweewielers: de onderscheidende vormgeving van Vespa met een rijke geschiedenis, de stijlvolle Moto Guzzi en de sportmotor bij uitstek, Ducati.

Louwman Exclusive

Arjen van Beek, Algemeen Directeur Louwman Exclusive: “Made in Italy betekent schoonheid van design, pure snelheid, geavanceerde technologie en levensstijl. Zaken die altijd al bij Louwman Exclusive zijn terug te vinden, maar op 4 en 5 juli worden aangevuld met de onderscheidende tweewielers. Een unieke combinatie want uiteraard halen wij ook diverse modellen van Maserati, McLaren en Lexus uit de showroom. Waarbij we gasten op basis van beschikbaarheid de mogelijkheid geven om na het ervaren van de tweewielers ook mee te rijden in deze exclusieve auto’s.”

Piaggio

“De samenwerking met Louwman Exclusive lag voor de hand want wij delen dezelfde waarden en visies bij het presenteren van onze producten,” zegt Michael Ras, Marketing Manager Piaggio Benelux: “Met de unieke optie dat automobilisten gewoon zonder extra rijbewijs of examen doen gebruik kunnen maken van de nieuwe Piaggio MP3 ABS, een uitkomst in druk woon-werkverkeer. Wij kunnen ons daarnaast voorstellen dat klanten van Louwman Exclusive met een motorrijbewijs ook de uitstraling en het karakter van de Moto Guzzi California Touring, California Custom, Griso of V7 op juiste waarde weten te schatten, en eens een verhelderende proefrit op één van deze modellen willen maken.

Ducati

Wie Italiaanse sportwagen zegt, denkt aan merken als Maserati en Lamborghini, en wie aan een Italiaanse sportmotor denkt, zegt Ducati. En ze delen niet alleen het fantastische geluid. Niels Kleinlooh, Marketing Manager Benelux van Ducati: “De ambiance van Louwman Exclusive sluit naadloos aan bij alles waar ons merk Ducati voor staat. Traditie, pure hoogstaande sportieve prestaties, imago, stijl en merkbeleving. Wij nemen de Hyperstrada, de Monster 1200 S, Monster 796 in 35 KW uitvoering, de Multistrada 1200 S en de Diavel mee naar Utrecht, met de uitnodiging daar enige uitdagende kilometers op te rijden.”

Aanmelden

Het rijden met een van de Italiaanse scooters en/of motorfietsen tijdens Italian Passion on Wheels is een unieke propositie, met ook nog eens de mogelijkheid om na een proefrit op een twee of driewieler ook nog (mee) te rijden in zo’n fraaie, sportieve, exclusieve auto uit het leveringsprogramma van Louwman Exclusive. De openingstijden op vrijdag en zaterdag, 4 en 5 juli, zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Geïnteresseerden wordt door de organisatie aangeraden zich tijdig te registreren via de speciale button op de website: www.louwmanexclusive.nl 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?