vrijdag 26 april 2024

Unieke preview Monster 821 tijdens TT van Assen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De onlangs geïntroduceerde nieuwe Monter 821 wordt voor het eerst getoond in Nederland tijdens de TT van Assen van donderdag 26 juni t/m zaterdag 28 juni 2014. Ducati toont de nieuwe Monster in de “commercial area” achter de hoofdtribune  van het circuit. 

De zeer toegankelijke nieuwe Monster wordt aangedreven door de nieuwste uitvoering van Ducati’s zeer succesvolle 821 Testastretta 11° motor en combineert 112 pk en 89,4 Nm koppel met een indrukwekkend lichtgewicht van 179,5kg (drooggewicht) totaal. Deze stijlvolle mix van minimalisme en prestaties baant de weg terug naar de oorspronkelijke essentie van het Monster-concept, waar minder-is-meer en made-in-Italy samengaan en een motorfiets lifestyle wordt gecreëerd. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen