Unieke preview Monster 821 tijdens TT van Assen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De onlangs geïntroduceerde nieuwe Monter 821 wordt voor het eerst getoond in Nederland tijdens de TT van Assen van donderdag 26 juni t/m zaterdag 28 juni 2014. Ducati toont de nieuwe Monster in de “commercial area” achter de hoofdtribune  van het circuit. 

De zeer toegankelijke nieuwe Monster wordt aangedreven door de nieuwste uitvoering van Ducati’s zeer succesvolle 821 Testastretta 11° motor en combineert 112 pk en 89,4 Nm koppel met een indrukwekkend lichtgewicht van 179,5kg (drooggewicht) totaal. Deze stijlvolle mix van minimalisme en prestaties baant de weg terug naar de oorspronkelijke essentie van het Monster-concept, waar minder-is-meer en made-in-Italy samengaan en een motorfiets lifestyle wordt gecreëerd. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?