donderdag 2 februari 2023

Iwan Kort en Marieke Schuring nemen MotoPort Leek over 

Al 35 jaar is Roelof Eding als zelfstandig ondernemer met zijn vrouw Jannie actief in de motorbranche. Onder hun leiding groeide MotoPort Leek uit tot een prachtige multibrand-dealer en de grootste motorzaak van de regio. Met de pensioengerechtigde leeftijd van Roelof in het vizier werd het tijd om naar een opvolger uit te zien. Die vonden zij in Iwan Kort en Marieke Schuring, twee gepassioneerde motorliefhebbers die zowel zakelijk als privé partners van elkaar zijn: “We runnen al jaren een succesvolle scooter- en motorscooterzaak en we waren toe aan een nieuw avontuur”, vertellen Iwan en Marieke. “We kennen Roelof en Jannie al jaren.”

Motoropleidingen bereiden zich voor op elektrische motoren

“We komen een of twee keer per jaar bij elkaar voor een praatje en we doen wel eens wat handel samen. Roelof was al eens eerder over overname begonnen, maar nu vonden we dat de tijd rijp was”, vertelt Iwan. “We hebben samen met onze kinderen besloten de stap te nemen. We gaan een mooie toekomst tegemoet met MotoPort Leek, zeker omdat de MotoPort formule een toegevoegde waarde heeft. Het voelt goed, het is een mooi team, het lijkt wel een familiebedrijf. Ook bij MotoPort kregen we dat gevoel, je treedt toe tot een familie. Dat voelt goed! We kijken echt uit naar ons nieuwe avontuur en naar leuke contacten met de trouwe klanten van MotoPort Leek.” 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Iwan en Marieke heel veel succes toegewenst met dit mooie en fantastische motorbedrijf met dito medewerkers. Roelof en Jannie wens ik op route naar een mooi maar vooral gezond pensioenleven veel geluk toe. Dank voor alle goede contacten en geweldige service bij de aankoop en onderhoud van mijn motoren! Realiseer mij nu dat ik al 25 jaar een tevreden klant ben bij jullie.
    Hartelijke groeten en wij zullen elkaar zeker nog weleens tegenkomen,
    Cees Udinga

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen