Jan Dirk Onrust schrijft ‘Dertig spannende motortochten’

MotorNL- en Promotor-medewerker Jan Dirk Onrust heeft 192 pagina’s dik boek geproduceerd met daarin dertig spannende motortochten in Nederland. De motortochten werden het afgelopen decennia gepubliceerd in Promotor maar voor dit boek herschreven en geactualiseerd.

Nederland lijkt op het eerste gezicht geen motorland. Er zijn geen bergen, geen wildernissen en het ligt vol met snelwegen, bedrijfsterreinen en nieuwbouwwijken. Maar als je goed zoekt, komt er een geweldig motorland tevoorschijn. Niet alleen een land met prachtige wegen en vergezichten, maar ook een land met veel lagen en spannende verhalen.

30 Bijzondere motorroutes. Je rijdt over wegen van de Romeinen, over een route van Napoleon of over een kaart uit 1816. Je ziet hoe de Atlantikwall de kust heeft veranderd. Of waar de allerstilste wegen liggen. Je volgt het spoor van de wolf en rijdt vlak over de grens naar een gat waarin dertien dorpen verdwenen. Je komt langs kloosters van gevluchte monniken, langs kastelen met boze geesten en je maakt een tocht langs plaatsen-delict. Kortom, Jan Dirk Onrust maakt het spannend en laat je met andere ogen kijken naar een land dat wel degelijk een echt motorland blijkt te zijn.

Bestellen

Het boek ‘Dertig spannende motortochten’ is o.a. te bestellen in de webwinkel van MrGPS en ANWB

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?