Jan Tuitert overleden

Jan heeft zich vele jaren ingezet voor de endurosport. Hij concentreerde zich de laatste jaren vooral op de jeugdenduro. Jan was één van de oprichters van de Promotie Groep Dutch Enduro, waarin 80 sponsoren zich verzamelden t.b.v. de endurosport in de breedte. In 2005 werd Jan door de KNMV met de Henk Vink Trofee onderscheiden. Hij kreeg deze uitgereikt omwille van zijn onafgebroken inzet voor de endurosport.

Wij wensen familie en bekenden van Jan Tuitert heel veel sterkte met dit verlies.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.