13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

JANBOELO presenteert door Harley-Davidson geïnspireerde collectie

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Onder de noemer ‘Chapter Friday MC’ presenteert kledingmerk JANBOELO vrijdag 3 april 2015 zijn nieuwe, door Harley-Davidson geïnspireerde herfst- en wintercollectie voor 2015 en 2016. De onthullingsshow van de collectie vindt plaats in club Paradigm in Groningen, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot motorclubhuis. Harley-Davidson zorgt met onder andere zijn minimalistische vintage Dark Custom-bikes voor de aankleding.

Jan Boelo is een groot fan van Harley-Davidson en het legendarische motormerk is onlosmakelijk verbonden met zijn nieuwe herfst- en wintercollectie. Bij het design liet de modeontwerper – die onder anderen Ellen ten Damme en de band Within Temptation tot zijn vaste klanten mag rekenen – zich inspireren door een aantal kernwaarden van Harley-Davidson: broederschap en sterke persoonlijkheden. 

“Dit is een bijzondere samenwerking”, zegt Anna Marie Deary, Marketing Manager van Harley-Davidson Benelux. “Boelo is een toonaangevend modeontwerper en zijn nieuwe collectie sluit goed aan bij de identiteit van Harley-Davidson.”

Minimalistisch en authentiek
Harley-Davidson zorgt voor de aankleding van ‘Chapter Friday MC’, onder andere door het tonen van zijn Dark Custom-bikes die een gedurfde en urban kijk geven op de typische Harley-Davidson-traditie. De motoren zijn ontworpen met de gedachte ‘als het overbodig is, laat het dan achterwege’. Het resultaat is een gestripte, minimalistisch gestylede authentieke retrolook. De motoren sluiten goed aan bij de rauwe en industriële uitstraling waar club Paradigm, de locatie van de onthullingsshow, om bekendstaat.

Los van de nieuwe collectie ontwerpt Jan Boelo een Harley-Davidson-motorjas die zal worden geveild voor de stichting Make-a-Wish: het goede doel waar Harley-Davidson zich voor inzet. 

Bijwonen of live volgen
‘Chapter Friday MC’ begint vrijdag 3 april 2015 om 20.30 uur in club Paradigm in Groningen. De shows van JANBOELO zijn normaal alleen exclusief toegankelijk voor genodigden. Doordat het label vijf jaar bestaat, biedt het dit jaar echter ook andere geïnteresseerden de mogelijkheid de show bij te wonen. 

Kaarten voor het bijwonen van zowel de show als de afterparty zijn voor 45 euro te verkrijgen op www.vanplan.nl. Het is ook mogelijk alleen de afterparty te bezoeken, de toegangsbewijzen hiervoor kosten 13 euro. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Wie niet in de gelegenheid is de show bij te wonen, kan ‘Chapter Friday MC’ online volgen op www.janboelo.nl. Daar vinden geïnteresseerden een interactieve 360-gradenstream, wat betekent dat mensen tijdens de show in 360 graden om zich heen kunnen kijken en het mogelijk is om in te zoomen op details. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen