Jarno’s, Wayne’s en Jacks gezocht!

Ben jij vernoemd naar een motorcoureur of heb jij jouw zoon/dochter vernoemd naar een racer/crosser? Dan zijn wij voor een nieuwe rubriek in MOTO73 op zoek naar jou!

Natuurlijk willen we graag weten waarom er bijvoorbeeld voor Jarno (natuurlijk naar Saarinen), Wayne (Rainey), Jack (Middelburg) of welke andere naam dan ook gekozen is. Maar we zijn vooral benieuwd naar de (emotionele) band die daardoor ontstaan is met de coureur die dezelfde voornaam draagt als jou of als je kind. En weet iedereen eigenlijk het verhaal achter deze voornaam?

Wij zijn benieuwd! Aanmelden kan via redactie@moto73.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?