Je kunt de Yamaha YZF-R1M nu online bestellen

Vanaf vandaag kun je via het Yamaha YZF-R1M online applicatiesysteem de exclusieve, gelimiteerde 2018 Yamaha YZF-R1M reserveren.

Geïnspireerd op de MotoGP winnende YZR-M1 machine waar Valentino Rossi en Maverick Viñales momenteel op rijden, biedt de hoogwaardige YZF-R1M circuitrijders en raceteams de mogelijkheid om zelf de nieuwste fabriekstechnologie te ervaren.

De 2018 YZF-R1M is uitgerust met de nieuwste Smart EC 2 ERS, het meest geavanceerde veersysteem dat ooit door Öhlins voor een productiemotor is ontwikkeld. Dit nieuwe veersysteem biedt hogere intelligentie, voor nog preciezere dynamiek op het circuit. Dit in combinatie met de nieuwe rem- en acceleratieondersteuning geeft de berijder nog meer feedback en staat garant voor ongekende rijeigenschappen. De 2018 YZF-R1M is ook uitgerust met een nog geavanceerder Quick Shifter Systeem, waarmee motorrijders betrouwbaar en snel kunnen schakelen zonder de koppeling te gebruiken. Hoewel de 2017 YZF-R1M ook al was uitgerust met een Quick Shifter Systeem, heeft de 2018 YZF-R1M een geoptimaliseerde versie waarmee ook kan worden teruggeschakeld.

In de voorgaande jaren waren de YZF-R1M modellen in no time uitverkocht. Wij adviseren geïnteresseerde circuitrijders en wegrace teams dan ook om een reservering te plaatsen voor de 2018 R1M via: [r1m.yamaha-motor.eu/]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?