Kawasaki nieuwsshow levert drie actiemodellen op!

Zo’n 5-6.000 Kawasaki fans wisten het afgelopen weekeinde de weg naar het Nationaal Militair Museum in Soest te vinden. Immers bood het museum onderdak aan de Kawasaki nieuwsshow.

Zo’n 5-6.000 Kawasaki fans konden het afgelopen weekeinde voor het eerst kennismaken met de nieuwe R900RS, R900RS CAFE, H2 SX en Ninja 400. Het was niet alleen kijken, maar vooral ook voelen. En dat is meteen de kracht van een nieuwsshow rond één merk: zien en voelen. Het spreekt voor zich dat bovengenoemd viertal de meeste belangstelling trok, maar ook de nieuwe kleuren van 2018 trokken volop de aandacht.

Verrassingen waren er ook, drie maar liefst. Vooral de twee Vulcan S Light Tourer zal menig begerig hebben gemaakt. De Light Tourer is een pakket dat bestaat uit een windscherm, leren zijjkoffers en een sissy bar. Het pakket kost €999,-. Ook voor de Vulcan S is het Sportpakket. Voor €899,- krijg je een Full System Arrow uitlaat en een windscherm waardoor je Vulcan eruit ziet als een café racer.

Ander nieuws betreft de ZZR1400 waarvoor Kawasaki ook een prettig pakket heeft samengesteld, bestaande uit dubbele titanium Akrapovic uitlaten, een smoke windscherm, buddyseat cover en tankpad. Los kosten de onderdelen zo’n €2.849,-, maar als pakket betaal je €1.999,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?