Je Motorleven

Je eerste liefde vergeet je niet en dat gaat zeker op voor je allereerste eigen motor. Tegenwoordig rijd je naar tevredenheid een andere, maar die lijkt in de verste verte niet op je droommotor. In onze rubriek loopt de MOTOR-lezer door zijn motorleven heen. Wil jij ook met je eerste, huidige en droommotor in deze rubriek? Mail de redactie onder vermelding van ‘motorleven’ via redactie@motor.nl. Wij ontvangen graag drie foto’s (minimaal 1 mb) met drie begeleidende tekstjes plus een foto van jezelf. Wordt je bijdrage geplaatst, dan ontvang je een Windstopper Headwarmer van Evolution.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.