Film > Herlings maakt jeugd enthousiast

Wie de jeugd heeft… Inderdaad, die zit de komende jaren goed. En hoewel Jeffrey Herlings zelf nog niet eens auto mag rijden, snapt hij als geen ander dat er nu al gezorgd moet worden dat er ook in de verre toekomst talenten als Herlings zijn in Nederland. Vanzelfsprekend is er geen betere ambassadeur dan een wereldkampioen hoewel het zelfs voor iemand met zo’n status nog best even wennen is. Het item begint bij 7 minuut 49 in onderstaande film.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?