Jeffrey Herlings loopt verder uit

We moeten natuurlijk niet te vroeg juichen, want er zijn nog vijf wedstrijden te gaan in het wereldkampioenschap MX2. Maar toch… In het Russische Semigorje won Jeffrey Herlings met grote overmacht dit weekeinde twee manches en daarmee de GP van Rusland. De motorcrosser uit het Brabantse Elsendorp lag in beide wedstrijden dik een halve minuut voor op zijn naaste belager in het WK, de Engelsman Tommy Searle. Onze landgenoot staat nu 49 punten voor in het WK. Dat is uiteraard nog niet voldoende om nu al te zeggen dat hij wereldkampioen wordt, maar het is wel een riante voorsprong. De volgende ronde voor het WK zal plaatsvinden op 5 augustus in het Tsjechische Loket.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.