vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jofama geeft motorpak weg

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht kon iedereen zijn gegevens  achterlaten op de Jofama-stand. Uit meer dan 620 inschrijvingen werd één persoon getrokken, die een Lindstrands Quattra jas en TT broek  t.w.v.  738 euro heeft gewonnen. De gelukkige winnaar is dhr. M. Bosmeier uit Wijchen.

Dagelijks rijdt dhr. Bosmeier zo'n 50 km naar en van zijn werk, waardoor zijn motorpak van tien jaar oud wel aan vervanging toe was. Aangezien zijn gezin drie jonge kinderen telt, kwam het gratis Lindstrands pak als geroepen! Uit handen van Anja van Dam, zijn dichtsbijzijnde Jofamadealer uit Elst, heeft dhr. Bosmeier het pak in ontvangst mogen nemen.

Meer info op www.jofama.se.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelOV Motordag
Volgend artikelVolg ons op Twitter

Gerelateerde artikelen