Jofama geeft motorpak weg

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht kon iedereen zijn gegevens  achterlaten op de Jofama-stand. Uit meer dan 620 inschrijvingen werd één persoon getrokken, die een Lindstrands Quattra jas en TT broek  t.w.v.  738 euro heeft gewonnen. De gelukkige winnaar is dhr. M. Bosmeier uit Wijchen.

Dagelijks rijdt dhr. Bosmeier zo'n 50 km naar en van zijn werk, waardoor zijn motorpak van tien jaar oud wel aan vervanging toe was. Aangezien zijn gezin drie jonge kinderen telt, kwam het gratis Lindstrands pak als geroepen! Uit handen van Anja van Dam, zijn dichtsbijzijnde Jofamadealer uit Elst, heeft dhr. Bosmeier het pak in ontvangst mogen nemen.

Meer info op www.jofama.se.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.