OV Motordag

Officieel heet het evenement 'Openbaar Vervoer Motordag 2011', maar rijders die niets met het OV te maken hebben zijn ook van harte welkom. De dag wordt gevuld met een fraaie tocht vanaf Restaurant De Goudreinet te Vuren (A15) afslag 29, N848 Vuren.

Tussen 09.00 en 11.00 uur kun je je inschrijven bij dit restaurant. Firma Consolid is hoofdsponsor, waardoor het inschrijfgeld slechts 5 euro per motor is. Dit is inclusief consumptiebonnen voor rijder en passagier.

Wanneer je liever met GPS de route volgt, dan kun je vanaf 29 mei via info@tomboudewijns.nl de gegevens voor Garmin en TomTom voor de toertocht aanvragen.

Voor meer informatie kijk je op www.vtotc.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.