zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

OV Motordag

Officieel heet het evenement 'Openbaar Vervoer Motordag 2011', maar rijders die niets met het OV te maken hebben zijn ook van harte welkom. De dag wordt gevuld met een fraaie tocht vanaf Restaurant De Goudreinet te Vuren (A15) afslag 29, N848 Vuren.

Tussen 09.00 en 11.00 uur kun je je inschrijven bij dit restaurant. Firma Consolid is hoofdsponsor, waardoor het inschrijfgeld slechts 5 euro per motor is. Dit is inclusief consumptiebonnen voor rijder en passagier.

Wanneer je liever met GPS de route volgt, dan kun je vanaf 29 mei via info@tomboudewijns.nl de gegevens voor Garmin en TomTom voor de toertocht aanvragen.

Voor meer informatie kijk je op www.vtotc.nl.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen