John Lennon’s Honda te koop

Veel motorrijders houden van de Honda Monkey. Aan de kleine minimotor kun je nauwelijks weerstand bieden.

Ook Beatle John Lennon was een liefhebber van de Honda Monkey. Hij gebruikte de Honda op zijn landgoed Tittenhurst Park, waar hij in 1969 woonde. En die Honda gaat op 4 maart onder de hamer tijdens een veiling in het National Motorcycle Museum in Birmingham. De veiling wordt georganiseerd door H&H Classics.

Een goede Honda Monkey doet het op een veiling best aardig, maar de verwachting is dat Lennon’s Monkey voor niet minder dan €34.000,- van eigenaar zal verwisselen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.