Yamaha geeft cadeautje bij Tracer 700

Bij Yamaha starten ze 2018 met een feestje. Geen Nieuwjaarsfeest, maar met een memoriam van hoe 2017 ook al weer eindigde, namelijk met een grote politieorder.

Het afgelopen jaar eindigde voor Yamaha met geweldig nieuws: de Nederlandse Politie gaat het de komende jaren proberen op een Yamaha Tracer 700. Da’s mooi, natuurlijk. Maar wat heb ik eraan?

Nou, juist vanwege die order kun jij een fijn voordeeltje scoren van €800,- wanneer je besluit een Tracer 700 aan te schaffen. Overigens bestaat het voordeel niet uit baar geld, maar uit accessoires ter waarde van max. €800,-. Een mooie kofferset bijvoorbeeld. Of verwarmde handvatten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?