woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha geeft cadeautje bij Tracer 700

Bij Yamaha starten ze 2018 met een feestje. Geen Nieuwjaarsfeest, maar met een memoriam van hoe 2017 ook al weer eindigde, namelijk met een grote politieorder.

Het afgelopen jaar eindigde voor Yamaha met geweldig nieuws: de Nederlandse Politie gaat het de komende jaren proberen op een Yamaha Tracer 700. Da’s mooi, natuurlijk. Maar wat heb ik eraan?

Nou, juist vanwege die order kun jij een fijn voordeeltje scoren van €800,- wanneer je besluit een Tracer 700 aan te schaffen. Overigens bestaat het voordeel niet uit baar geld, maar uit accessoires ter waarde van max. €800,-. Een mooie kofferset bijvoorbeeld. Of verwarmde handvatten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen