John McGuinness wint al twee TT-races!

Het is begin juni en dus is de TT op het eiland Man weer in volle gang. Grote winnaar op dit moment is zonder twijfel John McGuinness. De Brit won op zijn Honda CBR1000RR de Dainese Superbike race (zaterdag) en Royal London 360 Superstock race (maandag). Hij komt daarmee op een totaal van 19 TT-overwinningen en begint langzamerhand de TT-legende Joey Dunlop (26 maal winst) te naderen.

De eerste Supersport-race (maandag) werd gewonnen door Bruce Anstey, terwijl Dave Molyneux en Patrick Farrance zegevierde in de zijspan-race van zaterdag. Woensdag gaat het TT-programma verder met de TT Zero, Supersport race 2 en de tweede zijspan-race.

Superbike:
1. John McGuinness, Honda
2. Cameron Donald, Honda
3. Bruce Anstey, Honda

Zijspan:
1. Dave Molyneux/Patrick Farrance, DMR
2. Ben Birchall/Tom Birchall, LCR Honda
3. Conrad Harrison/Mike Aylott, Honda

Supersport:
1. Bruce Anstey, Honda
2. Cameron Donald, Honda
3. William Dunlop, Honda

Superstock:
1. John McGuinness, Honda
2. Michael Dunlop, Kawasaki
3. Ryan Farquhar, Kawasaki

Foto: IOMTT

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.