Nieuw onderzoek geluidsoverlast TT Circuit

Het blijft rommelen rondom het TT Circuit van Assen. Nu gaat onderzoeksbureau Motivaction omwonende vragen of ze het circuit ‘wel eens horen’ aldus de website assen.nu. Het gaat in totaal om een groep van 7.000 mensen.

Gelukkig wordt er wel rekening gehouden met het feit dat niet alleen een circuit voor mogelijke overlast kan zorgen. Ook de herrie van de A28, evenementen bij de TT Hall en recreatiegebied Baggelhuizerplas worden meegenomen in het onderzoek.

Eerder dit jaar werd al bekend dat zeldzame broedvogels geen enkel probleem hadden met het circuit. Dit concludeerde kennisinstituut Alterra en Sovon Vogelonderzoek na twee jaar studie in het beschermde natuurmonument Witterveld bij Assen. Wij zijn benieuwd of mensen gevoeliger zijn. Wij gokken van wel…

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.