dinsdag 16 april 2024

Molenaar NSF100 gaat opnieuw internationaal

In navolging van de succesvolle deelname van een aantal Molenaar NSF100-rijders in Zuid-Afrika heeft de Nederlandse tak in samenwerking met de SOBW een internationale wedstrijd georganiseerd. Deze race wordt verreden tijdens het 25-jarig jubileum van de SOBW op 23 en 24 juni in Berghem, vlakbij Oss.

Tien Zuid-Afrikaanse NSF100-rijders zullen op maandag 18 juni aankomen op Schiphol. Daarna gaan ze onder andere Damen Leathers bezoeken, een dagje naar een pretpark en natuurlijk rijden op het TT Junior Track onder leiding van Barry Veneman en Joey Litjens. Roompot Recreatie en Honda zorgen de hele week voor gratis verblijf en dat is een mooi gebaar.

Vrijdagmiddag 22 juni staan de vrije training op Berghem gepland, zaterdag de kwalificaties en zondag is de grote finaledag.

Foto: nsf100championship.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen