Molenaar NSF100 gaat opnieuw internationaal

In navolging van de succesvolle deelname van een aantal Molenaar NSF100-rijders in Zuid-Afrika heeft de Nederlandse tak in samenwerking met de SOBW een internationale wedstrijd georganiseerd. Deze race wordt verreden tijdens het 25-jarig jubileum van de SOBW op 23 en 24 juni in Berghem, vlakbij Oss.

Tien Zuid-Afrikaanse NSF100-rijders zullen op maandag 18 juni aankomen op Schiphol. Daarna gaan ze onder andere Damen Leathers bezoeken, een dagje naar een pretpark en natuurlijk rijden op het TT Junior Track onder leiding van Barry Veneman en Joey Litjens. Roompot Recreatie en Honda zorgen de hele week voor gratis verblijf en dat is een mooi gebaar.

Vrijdagmiddag 22 juni staan de vrije training op Berghem gepland, zaterdag de kwalificaties en zondag is de grote finaledag.

Foto: nsf100championship.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?